if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }
CLOSE

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Topigs 40

Topigs 40

Topigs 40 е маторица базирана на Топигс Норсвин Јоркшир линии.

Топигс 40 се одликува со:

  • Робусност и одличен апетит,
  • Добри перформанси дури и во тешки услови на чување,
  • Јасни знаци на еструс,
  • Мала потреба од работна рака,
  • Добар формат, силни нозе и долговечност,
  • Економично производство на гоеници со висок квалитет на месото