if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }
CLOSE

БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Вести

Главниот ветеринар на Topigs Norsvin Danubia одржа предавање во Њу Делхи

април 20, 2015

На повик на Garuda Trade D.O.O. од Унгарија и индиската фирма Ayurvet

Прочитај повеќе

TN70: појака маторица, повеќе прасиња

април 2, 2015

За Topigs Norsvin 2015 е година за поопширни тестирања и развоја на

Прочитај повеќе

Континуирано подобрување на вкупната ефикасност во исхраната

февруари 9, 2015

Земајки ги во обзир растечките цени на храната, една од целите на

Прочитај повеќе

Д-р Egbert Knol добива позиција предавач во чест на Д-р George Foxcroft

јануари 27, 2015

Д-р Egbert Knol, директор за истражување во Topigs Norsvin, ја доби честа

Прочитај повеќе

Topigs Norsvin генетиката во Бразил е во десетте најдобри

ноември 5, 2014

Пет фарми кои употребуваат Topigs Norsvin генетика се помеѓу првите 10 во

Прочитај повеќе

Нова нуклеус фарма на Topigs Norsvin USA

ноември 4, 2014

Topigs Norsvin САД влезе во договор со Family Value Ag за да

Прочитај повеќе

Topigs Norsvin започна со работа во Велика Британија

октомври 16, 2014

Topigs Norsvin од неодамна започна со работа и во Велика Британија. Спермата

Прочитај повеќе

Topigs Norsvin го отстранува непријатниот мирис кај нерезите за одгледување на мајчински линии

октомври 16, 2014

Topigs Norsvin одгледува маторици кои произведуваат помалку нерези кои имаат непријатен мирис.

Прочитај повеќе

Компјутерска поддршка за истражувачите на животни овозможена од суперкомјутер

октомври 16, 2014

Во петок 4 Април, 2014 година истражувачите од Breed4Food почнаа да го

Прочитај повеќе

Полна секвенца на геномот од 70 Topigs Norvins свињи

октомври 10, 2014

Topigs Norsvin и истражувачите во сточарство со групата за генетика на универзитетот

Прочитај повеќе